Nu öppnar Kronans Apotek på Järnvägsgatan

Kronans Apotek öppnar sitt fjärde apotek i Helsingborg. I perfekt läge på Järnvägsgatan 13, kan kunder fr o m den 24 okt köpa apoteksprodukter och få läkemedelsrådgivning alla dagar i veckan. 


Läget är nära Knutpunkten som är Helsingborgs huvudstation och ett kommunikationsnav för färjor, öresundståg, pågatåg, stads- och regionsbussar. Knutpunkten har ca 45 000 besökare i snitt per dag och kommer under 2020 rustas upp och få ny glasfasad.
– Vi ser fram emot att få hjälpa alla som bor eller passerar Knutpunkten med omnejd med råd och stöd kring läkemedel och hälsa. Vi kan erbjuda ett toppmodernt apotek med bland annat ett brett utbud av apoteksprodukter, säger Ali Hulo, regionchef.


I butiken erbjuds även olika tjänster såsom blodtrycksmätningar, och läkemedelsrådgivning. Kronans Apotek satsar också på nya digitala lösningar för att möta kunderna på olika sätt. Bland annat finns Kronans Apoteks app som gör hela recepthanteringen enkel och en tydlig koll på, inte bara sina egna recept, utan även familjens och sina djurs recept.


Kronans Apotek är med sina 325 apotek från Trelleborg i söder till Haparanda i norr den tredje största apotekskedjan i Sverige. Företaget finns även online: kronansapotek.se